Incasso

Ons kantoor heeft een grote expertise ontwikkeld inzake incasso. Als advocatenkantoor behandelen wij uw debiteurenbeheer van A tot Z, zowel in binnen- als in buitenland, en dit zowel voor incasso lastens bedrijven als ten aanzien van particulieren. Daarvoor kunnen wij, als advocaten en in samenwerking met gerechtsdeurwaarders, alle middelen aanwenden, gaande van de eerste aanmaning tot én met de gedwongen en gerechtelijke invordering. Hierdoor kan voor u het beste resultaat behaald worden.

Onze manier van werken biedt u bovendien het voordeel dat u op een eenvoudige en kostenbewuste wijze ontlast wordt van een zware debiteurenadministratie.

Ons kantoor streeft daarbij niet enkel een hoog incassopercentage na, we trachten ook de kosten van de invordering tot een minimum te beperken. U wordt daarbij voortdurend van de voortgang van uw zaak op de hoogte gehouden. Gemotiveerde medewerkers en een performant informaticasysteem staan daarvoor garant.  Voor incassocliënten maken wij een tarief op maat. Met elke incassocliënt wordt ook een op maat gemaakte procedure uitgewerkt en afgesproken.

Info & advies: i.boone@borloo.eu